perjantai 11. helmikuuta 2011

Läski se vaan junnaa paikallaan

Maagista seiskaa ei olla rikottu, ainakaan toistaiseksi. Ja viimeksi eilen kun kävin vaa'alla niin olin lihonut 500 g lisää. Miten tämä voi olla mahdollista jos on syönyt joka päivä noin 1500 kcal ja liikkunut vähintää 500 kcal edestä? Sanokaas fiksummat missä mättää? 

No jospa tämä suunnaton ongelmani ratkeasti tämän tulevan viikonlopun aikaan. Vietän nimittäin kolme päivä ja pari yötä kylä paikassa jossa en pääse kyttäämään joka päivä painoani, mikä saattaa olla ihan hyvä juttu ettei enempää rupea ärsyttämään. Onneksi isäntäporukka ymmärtää projektini päälle ja voin rauhassa syödä kevyemmin tai olla syömättä. Voisihan tuota ehkä juoda illalla saunan päälle yhden light siiderin.. tainno katsotaan sitä sitten :) 

Ulkoilumahdollisuudet ainakin ovat obtimaaliset, jos kirpeää pakkasta ei lasketa. Aurinko saa näyttämään lumisen luonnon niin hillittömän kauniilta, että on suuri rikos jäädä sisälle möllöttämääm. Pitää vaan laittaa paljon päälle että tarkenee!! Pitkälle lenkille lähden siis tänään se on varma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti