sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Motivaatio hukassa

Muutamana päivänä on alkanut jo tämä laihduttaminen tökkiä, ja ihmekkös tuo jo viides viikko takana. On tehnyt älyttömästi vaan syödä. Olen sallinutkin itselleni hieman enemmän apetta, kuin aijjemmin eikä paino ole noussut, mutta ei pahemmin laskenutkaan. Nyt äkkiä tänne se motivaatio takaisin, mikä oli ihan alussa! Nälkääkin jaksoi paremmin! Tai ei nytkään ole ollut oikeastaan mikään kurniva nälkä, vaan halu syödä. Ja mielitekoja löytyisi mokkapaloista pekoniin. Olen narskutellut tuskaani vaan hapankorppuja ja hedelmiä, mutta se on laiha lohtu. Aargh! Mä koitan pysyy nyt kovana! Toivottavasti nämä syömishimot eivät jää pysyviksi.

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinulle, toivottavasti motivaatio löytyy taas! Mieliteot menee onneksi ohitse, kun vaan jaksaa odottaa... Yksi vippaskonsti on pestä hampaat, ei tee mieli syödä heti, kun hammastahnan päälle mikään ruoka ei maistu hyvältä. Siihen mennessä, kun raikas olo suussa haihtuu, on mielitekokin mennyt yleensä jo ohi :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne helpottaa. Ootko huomannu yhteyttä hormoonitoiminnan ja ruokahalun välillä? Monilla naisilla ruokahalu kasvaa ennen kuukautisia, ja jos havaitsee itsellä sen rytmin, kestää houkutukset paremmin, kun tietää että ne loppuu. Ja voi myös miettiä antaako itselleen enemmän periksi pahimpaan aikaan kuusta, jos muuten tietää, että voi syödä terveellisesti.

    VastaaPoista
  3. Tiukkaa on tehnyt mutta ollaan tässä palattu arkeen kuitenkin. Rupesin miettimään syitä tälle motivaation katoamiselle, niin ihan selvästihän se oli niisstä ystäväni juhlissa ja sen tarjoiluissa :D (ketään syyttämättä). Rakkauteni ruokaan ei kai koskaan lopu..

    VastaaPoista