maanantai 14. helmikuuta 2011

Seitsemän selätetty

Taas viikonlopun jälkeinen tahmea maanatai. Tätä päivää piristää onneksi Ystävänpäivä ja sen kunniaksi ajattelin kokata päivälliseksi uunilohta ja paistettuja kasviksia. - Nam, sanon minä. 

Viikonloppu tosiaan meni rennoissa tunnelmissa eikä kyläilellessä paljon vaa'asta pystynyt kyttäilemään painoa. Tämän aamun punnitus toikin sitten iloisen tuloksen.. olen saanut hävitettyä nyt painostani - 7.4 kg!  Painoindeksikin on laskenut yhdellä kokonaisella numerolla ja tulee kyllä voittaja fiilis kun miettii kokonaisuutta.

Ja tästä jos mistä, on erinomaista jatkaa sinnikästä taistelua läskejä vastaan! Ja vaikka tuskailinkin tuossa välillä että motivaatio loppui, ja paino vaan junnaa paikallaan eikä lähde... niin on se vaan koitettava jaksaa olla kärsivällinen, koska eihän niitä tuloksia muuten tule. Enää reilu kaksi ja puoli kiloa niin, ollaan tavoitteen puolivälissä!

1 kommentti:

  1. Mahtavaa, onnittelut seiskan selätyksestä! Tänään on ollut niin paljon positiivisia ja kannustavia postauksia eri blogeissa, että tästä saa itsekin puhtia jatkaa kovemmalla innolla :)

    VastaaPoista